Vrijheid

FotorCreated

Vandaag op 5 mei, de dag dat we vieren dat we vrij zijn, geef ik jullie een lijstje met dingen die mij een gevoel van vrijheid geven.

Aloha lieve lezers! Vandaag is het 5 mei, de dag na de dodenherdenking op 4 mei, vandaag vieren we dat wij in Nederland al 71 jaar vrij zijn. Al is dat, helaas, tot op de dag van vandaag niet voor iedereen vanzelfsprekend. Ik wilde in dit artikeltje een andere invulling geven aan het woord ‘vrijheid’. Ik geef jullie vandaag vijf redenen die mij een gevoel van vrijheid geven, want vrijheid kun je vinden in veel dingen! Lees snel verder.

  • Vrijheid is dat je mag kiezen hoe je eruitziet. Je bent vrij om je haar te verven in alle kleuren van de regenboog, dat maakt de wereld alleen maar mooier.
  • Vrijheid is dat je voor je eigen mening mag staan. Je bent vrij om je mening te geven, zelfs als je de enige bent met die mening.
  • Vrijheid is kunnen gaan en staan waar je wil. Je bent vrij om te leven zoals jij dat wil.
  • Vrijheid is kunnen worden wie je wil zijn. Je bent vrij als iedereen gelijk is.
  • Vrijheid is dat je mag zijn wie je bent. Je bent vrij om op jongens, meisjes of beide te vallen. Je mag geloven in God, Allah of in niks.

Pssst, klik hier eens op voor meer leuks: YouTube, Instagram, Blogger.

Vind jij ook dat we blij moeten zijn met onze vrijheid? Vergeet niet op het knopje volg te drukken, dat kan ook zonder WordPress account, namelijk door je e-mailadres in te vullen. Laat een tip of een lief berichtje achter. Geniet van de week lieverds, voordat je het weet is het vrijdag. Liefs Nikki x

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s