Rennen, springen, vliegen!

FotorCreatedh

Vlugkokende macaroni, drie in de rij, kassa erbij en 130 kilometer per uur.

Aloha mensen! Gisteravond stond ik in de keuken bij mijn vader eten te maken. Ik had het druk gehad, dus sneed snel de groenten en zetten gehaast alles klaar toen mijn oog viel op het pak macaroni dat op het aanrecht stond. ‘Vlugkook’ stond er op het pak en mijn wenkbrauw vloog omhoog.

Want waarom moet alles zo snel? Ik was snel naar huis gefietst, zodat ik snel eten kon maken, zodat ik snel op de bank kon gaan zitten. Al roerend in een pan denk ik verder na over dat ene simpele woordje op het pak, want alles snel. Zeker hier in het Westen, zeker hier in Noord-Holland en zeker hier in de stad. We gaan met 130 over de snelweg, want we moeten snel naar ons werk en snel weer naar huis. De jumbo geeft je gratis boodschappen als je nummer vier bent in de rij, want anders had je toch wel erg lang moeten wachten. We willen allemaal 4G internet, want dan is het internet nóg sneller en voortaan hoef je niet eens meer je pincode bij het pinnen in te toetsen, want je kaart ernaast leggen gaat veel vlugger. Terwijl ik de laatste ingrediënten in de pan doe en de macaroni ondertussen al lang en breed gaar is, trek in mijn conclusie: Het leven gaat zo snel, dat mensen blijkbaar proberen om de tijd bij te houden. Ik roep mijn vader met de vraag of hij de macaroni wil afgieten. Hij komt bijna rennend aan en ik draai rustig het gas uit.

Dit was weer het eerste artikeltje van de nieuwe categorie: ‘waarom?’. Vergeet niet op de knop ‘volg’ te drukken, want dan krijg je automatisch een kleine melding van mijn nieuwe artikeltjes. Laat een tip of een lief berichtje achter. Geniet van je vrije avond lieverds. Liefs Nikki x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s