Hoera!

hoera

Kaartjes en de overgang. Vandaag geef ik jullie een lijstje met de voor- en nadelen van jarig zijn. 

Aloha leuke lezers! Afgelopen zondag vierde ik mijn 21ste verjaardag, met een lekker zonnetje en familie en vrienden. Nu mijn verjaardag voorbij is, is het tijd om de balans op te maken, want wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van verjaardagen en jarig zijn?Lees snel verder!

Voordelen:

  • Het is joúw dag, dus in zekere zin mag je doen wat je wil en je mag kiezen wat er gegeten wordt, ten minste dat was bij ons thuis steevast.
  • Je krijgt allemaal cadeautjes, dus je voelt je als een kind in de speelgoedwinkel.
  • Iedereen feliciteert je, je krijgt kaartjes, telefoontjes en berichtjes. Mensen, met een helpend handje van Facebook, laten weten dat ze jouw verjaardag hebben onthouden.
  • Het huis is versiert in alle kleuren van de regenboog.

Nadelen:

  • Het is voor je het weet alweer voorbij. Je leeft er dagen naartoe, treft voorbereidingen en je bereid jezelf er al op voor dat er een extra kaars op de taart staat en dan zijn die 24 uur alweer voorbij en kun je weer 365 dagen wachten.
  • Je weet niet of iemand je een knuffel, drie zoenen of een hand wil geven, dus je komt al gauw is zo’n 20 ongemakkelijke situaties terecht.
  • Je bent weer een jaar ouder, ofwel je bent weer een jaar dichter bij de overgang en de grijze haren.
  • Jij bent degene die op je verjaardag voor het eten en het drinken zorgt en aan het eind van de dag ben je ook uiteindelijk ook ‘hoofd’ bent van de eenkoppige schoonmaakdienst (of je hebt natuurlijk lieve vrienden en familie die even een handje helpen).

Pssst, neem ook eens een kijkje op YouTube, Instagram en Blogger.

Herken jij sommige voor- of nadelen en wanneer is jouw verjaardag? Vergeet niet op het knopje volg te drukken, dat kan ook zonder WordPress account. Laat een tip of een lief berichtje achter. Geniet, want het is vrijdag. Liefs Nikki x

Advertenties

2 gedachtes over “Hoera!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s