Ik ben een vrouw! 2.0

FotorCreatedikben

Vandaag vertel ik jullie alles over het zijn van een bolleboos, het hebben van ballen en ‘Pretty Little Liars’.

Aloha lievelingsmensen! Vorige week schreef ik over de nadelen van het zijn van een vrouw, maar natuurlijk zijn er ook wel fijne dingen aan het zijn van een meisje. Vandaag vertel ik jullie alles over de voordelen van het zijn van een vrouw. Lees snel verder!

  • Het hebben van meer kledingopties. Meiden kunnen kiezen tussen rokjes, jurkjes, broeken, topjes, truien enzovoort. Natuurlijk mogen mannen dit ook dragen, maar een vrouw staat het net iets beter.
  • Het hebben van verschillende haarstijlen. Natuurlijk hebben mannen tegenwoordig ook staartjes, vlechtjes, knotjes en haarverf, maar bij ons vrouwen is het niks nieuws. Behalve dan je haar grijs verven, laten we daar maar mee stoppen nu.
  • Het tonen van onze emoties. Het is voor vrouwen nog steeds makkelijker om te huilen of om drama te maken over iets.
  • Het langer blijven leven. Als alles goed gaat, dan word jij als vrouw gemiddeld ouder dan een man.
  • Het genieten van elke film of serie. Vrouwen kunnen ongegeneerd alles kijken. Een vrouw die geniet van thriller en actiefilms heeft ballen, maar een man die kijkt naar ‘Pretty Little Liars’ hoeft dat echt niet tegen zijn vrienden te vertellen.
  • Het kunnen meerdere dingen tegelijk. Wij kunnen prima ons blogartikel schrijven met de televisie op de achtergrond en een spinnende kat naast ons.
  • Het zijn van een bolleboos. Vrouwen zijn over het algemeen beter in leren dan mannen en dat kan natuurlijk veel voordelen hebben.
  • Het hebben van meerdere speciale dagen. Natuurlijk is Moederdag algemeen bekend, maar vandaag is het ‘Women’s Equality Day’. Voor mannen is er alleen Vaderdag en Dierendag.

Misschien vind je dit ook leuk: YouTube, Instagram en Blogger.

Vond jij sommige voordelen herkenbaar? Natuurlijk heeft het zijn van een man ook zo zijn voor- en nadelen. Vergeet niet op het knopje volg te drukken, dat kan ook zonder WordPress account. Morgen komt er weer een leuk outfitartikeltje. Liefs Nikki x

Advertenties

Een gedachte over “Ik ben een vrouw! 2.0

  1. Pingback: Victory by Nikki

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s