Boerenkool met worst

fotorcreatedawkward

Vandaag vertel ik jullie alles over Jantien, een stinkveld en boerenkool met worst.

Aloha mensen en welkom bij een nieuw dagboekverhaal! Iedereen maakt wel eens iets mee wat vrij ongemakkelijk is. De een glijd midden in de aula van de trap en de ander scheurt uit haar broek op een speeltoestel. Beide was ik als kind, maar, ook nu ik verstandiger nadenk over bepaalde dingen, maak ik soms nog vrij stomme fouten. Zo ook deze week, Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Natuurlijk moest ik weer eens fietsen voor mijn leven, want als Jantien (zo noem ik de vrouw/robotstem van maps) zegt dat ik ergens 23 minuutjes over doe, dan moet ik fietsen als de gemiddelde getrainde wielrenner. Tegenwind en kleine vliegjes testen mijn geduld als ik langs een veld rijd waar ze groene kool aan het rooien zijn. De geur was niet bepaald aantrekkelijk en samen met Jantien en mijn muziek, die samen uit mijn oortjes komen, fiets ik langs het stinkveld. Aangezien deze weg maar één fietspad heeft, forceer ik onder het hijgen door af en toe een glimlachje richting tegenliggers. Een man van mijn vaders leeftijd fietst mij tegemoet en tot mijn verbazing doet hij zijn mond open en maakt hij een vreemde beweging met zijn hand. Zonder na te denken uit ik verschrikt mijn woede en schreeuw hem iets onaardigs na. Er trekt een rilling langs mijn ruggengraad en ik dwing mijn benen om door te fietsen. Ik denk er tijdens mijn fietstocht nog lang over na en uiteindelijk begint er een lichtje in mijn hoofd te branden en moet ik aan mezelf bekennen dat deze man het had over de kool… en niet over boerenkool met worst.

Pssst, ik zou het leuk vinden als je hier ook even een kijkje nam YouTube, Instagram & Blogger.

Dit was een van de leuke stukjes uit mijn ‘dagboek’. Heb jij wel eens iets verkeerd begrepen? Vergeet niet op de knop ‘volg’ te drukken. Laat een tip of een lief berichtje achter en vergeet morgen niet te kijken op mijn blog voor een nieuw outfitartikeltje! Geniet van je vrijdag. Liefs Nikki x

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s